לא לקנות מנויים העונה לא לתמוך בקבוצה העונה - גירסה להדפסה +- מכבי נתניה (http://forum.fcmn.co.il) +-- פורום: הפורום הרשמי של מועדון הכדורגל מכבי נתניה (/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: מדברים כדורגל (/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: לא לקנות מנויים העונה לא לתמוך בקבוצה העונה (/showthread.php?tid=2241) |
RE: לא לקנות מנויים העונה לא לתמוך בקבוצה העונה - יהלום שחור צהוב - 30-Jun-2015 23:33 זאב היקר אם אתה חושב שאליך נטפלו בגלל הכינוי אז תחשוב שוב RE: לא לקנות מנויים העונה לא לתמוך בקבוצה העונה - אריאל - 30-Jun-2015 23:34 ה לא השם זה התוכן מטעם. תשנה לעמוס עוז תקבל אותו יחס RE: לא לקנות מנויים העונה לא לתמוך בקבוצה העונה - זאב רווח - 30-Jun-2015 23:49 מה רע בתוכן שאני כותב ? אני משתדל תמיד להיות אנטי ומושך אש לעורר את הפורום אם תחליטו באמת שאתם לא רוצים אותי לא אכנס לכאן יותר לעולם RE: לא לקנות מנויים העונה לא לתמוך בקבוצה העונה - אייל ס - 30-Jun-2015 23:55 (30-Jun-2015 23:49)זאב רווח כתב: מה רע בתוכן שאני כותב ? אני עדיין רוצה אותך,כדי לדגום עוד מעט כתובות ip,על מנת לוודא שדגמתי את כל האמצעים העומדים לרשותך. אז בכייף,תן לנו עוד מימך. RE: לא לקנות מנויים העונה לא לתמוך בקבוצה העונה - זאב רווח - 30-Jun-2015 23:57 אייל עזוב רגע שטויות לא מפחד מאיי פי וכו' את האמת אייל לא טוב לכם שאני בפורום ? RE: לא לקנות מנויים העונה לא לתמוך בקבוצה העונה - אייל ס - 30-Jun-2015 23:58 (30-Jun-2015 23:57)זאב רווח כתב: אייל עזוב רגע שטויות לא מפחד מאיי פי וכו' מכיר,אחד העם? RE: לא לקנות מנויים העונה לא לתמוך בקבוצה העונה - איציק_כהן - 01-Jul-2015 0:00 (30-Jun-2015 23:49)זאב רווח כתב: מה רע בתוכן שאני כותב ?אתה משתדל תמיד להיות אנטי... חשבתי שזה בא לך טבעי Sent from my LG-D855 using Tapatalk RE: לא לקנות מנויים העונה לא לתמוך בקבוצה העונה - זאב רווח - 01-Jul-2015 0:04 כן טבעי בכל ויכוח שאני אנטי , זה מעורר אותי להתווכח וזה טוב לפורום אמרתי מליון פעם דג חי שוחה נגד הזרם דג מת שוחה בזרם כשאני אנטי אני מושך את חברי הפורןם למחשבה ליצירתיות בתגובה גם כשזה נראה כיסוח אני מגיב בממוצע פי 8 יותר מכם במהירות גדולה מכם לא אייל אל תתחיל שוב עם לשתות ביחד קפה וכו' אתה לא טיפוס כזה אני הרי מכיר אותך היטב חחחח RE: לא לקנות מנויים העונה לא לתמוך בקבוצה העונה - אייל ס - 01-Jul-2015 0:11 (01-Jul-2015 0:04)זאב רווח כתב: כן טבעי בכל ויכוח שאני אנטי , זה מעורר אותי להתווכח וזה טוב לפורום זאביק לא הבנת,אתה לא הטיפוס שלי. מצד שני,אחד העם זה המגרש הביתי שלך.. RE: לא לקנות מנויים העונה לא לתמוך בקבוצה העונה - זאב רווח - 01-Jul-2015 0:14 אין תגובה אייל חחחחח אם אתה כבר יודע משהו תשאיר בשקט אבל לא תסחט אותי כנגד שחקני העבר |