![]() |
בוקר טוב לכולם,יש חדש לגבי הנושא של קאיודה? - גירסה להדפסה +- מכבי נתניה (http://forum.fcmn.co.il) +-- פורום: הפורום הרשמי של מועדון הכדורגל מכבי נתניה (/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: מדברים כדורגל (/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: בוקר טוב לכולם,יש חדש לגבי הנושא של קאיודה? (/showthread.php?tid=156) עמודים: 1 2 |
RE: בוקר טוב לכולם,יש חדש לגבי הנושא של קאיודה? - יגאל יהב - 25-Sep-2013 12:03 [/quote] חבל .. זה מעקר את תקוותי למשחק טוב יותר לפחות בשבועיים הקרובים . [/quote] אני מודאג ממנוחה בת ארבעה ימים בין משחק למשחק מאשר מהיעדרותו של שחקן זה או אחר. RE: בוקר טוב לכולם,יש חדש לגבי הנושא של קאיודה? - אליאור - 30-Sep-2013 19:22 שלום לכולם, יש איזה עדכון לגבי המצב של החוזה של קאיודה נכון לעכשיו? עברו כבר עשרה ימים... RE: בוקר טוב לכולם,יש חדש לגבי הנושא של קאיודה? - אני gad - 30-Sep-2013 23:10 היה כתוב בידיעות שהוא חתם אבל יש בעיה ששני מועדונים באפריקה טוענים שהוא שחקן שלהם RE: בוקר טוב לכולם,יש חדש לגבי הנושא של קאיודה? - זיו פלם - 30-Sep-2013 23:20 (30-Sep-2013 23:10)אני gad כתב: היה כתוב בידיעות שהוא חתם את זה אנחנו יודעים כבר מלפני שבועיים אמרו שזה יקח 10 ימים |