טוב אז היה לי משעמם - גירסה להדפסה +- מכבי נתניה (http://forum.fcmn.co.il) +-- פורום: הפורום הרשמי של מועדון הכדורגל מכבי נתניה (/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: מדברים כדורגל (/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: טוב אז היה לי משעמם (/showthread.php?tid=13) עמודים: 1 2 |
RE: טוב אז היה לי משעמם - gilad.wagner - 30-Jul-2013 12:27 כבר רשום בת.ת... RE: טוב אז היה לי משעמם - טל.מ - 30-Jul-2013 13:17 זיו שלח את זה לבר רפאלי. מותג ההלבשה התחתונה שלה קורס, אפשר לחזק אותו בסט מוצרי מכבי נתניה. זה בטח יוסיף לה עוד 10 עוקבים בטוויטר. RE: טוב אז היה לי משעמם - אבירמבו המכבי - 31-Jul-2013 8:16 כשאתה מעלה משהו, אתה לא חייב לציין תמיד שהיה לך משעמם או שהיו לך כמה דקות פנויות. זה התחביב שלך (אולי המקצוע), אתה אוהב את זה, הכל בסדר... אגב, אתה גם טוב בזה. אני אהבתי. RE: טוב אז היה לי משעמם - זיו פלם - 31-Jul-2013 20:50 (31-Jul-2013 8:16)אבירמבו המכבי כתב: כשאתה מעלה משהו, אתה לא חייב לציין תמיד שהיה לך משעמם או שהיו לך כמה דקות פנויות. זה התחביב שלך (אולי המקצוע), אתה אוהב את זה, הכל בסדר... אגב, אתה גם טוב בזה. אני אהבתי. תודה על המחמאות אבל באמת זה היה בקטע של שיעמום רגעי ולא זה לא המקצוע ותאמת זה פשוט מאוד אפילו לא צריך פוטושופ כל מה שצריך זה פאוורפוינט וצייר ודוגמאות של חולצות שאפשר לקחת מכל אתר של חברת הלבשה |