מכבי נתניה
קבוצת הנוער - גירסה להדפסה

+- מכבי נתניה (http://forum.fcmn.co.il)
+-- פורום: הפורום הרשמי של מועדון הכדורגל מכבי נתניה (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- פורום: מדברים כדורגל (/forumdisplay.php?fid=2)
+--- אשכול: קבוצת הנוער (/showthread.php?tid=1477)

עמודים: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

RE: קבוצת הנוער - אייל ס - 11-Oct-2014 7:20

משה לו לא הייתי יודע מי אתה,אחרי הסיישן הקודם שלך כדיקטטורה(ואז נאלצתי לברר),הייתי משוכנע שאתה לא משלנו,לקרוא אותך ולחשוב שיש לך יצר הרס עצמי,רצון להוכיח לכולם עד כמה מחלקת הנוער שלנו זה הדבר הרע עלי אדמות,תגיד..יש גם נקודות אור במחלקת הנוער של מכבי נתניה?

RE: קבוצת הנוער - עידן444 - 11-Oct-2014 9:21

(11-Oct-2014 1:10)פיליפצוק כתב:  שחקן שמושאל להשתחל ונעלם הוא חרא שחקן וטוב שלא קיבל צ'אנס.
לגבי מכבי פ"ת ברגע שנתניה תוציא שחקנים כמו בן חיים, דמארי, מלמד וקניוק דבר איתי.
בנתיים הנציגות היחידה הנתנייתית היום היתה מגושמת ושלומיאלית, עוד בלוף שרק בליגה הישראלית בזכות חיפוי של גרסיה וטיבי הוא מצליח לשרוד, בנבחרת רואים את הבינוניות שלו.

לגבי המשפט הראשון אני חולק עלייך, אבל באמת אין טעם לנסות לשכנע אותך. התייאשתי.
לגבי בן הרוש, באמת כל הכבוד לך על הפירגון לילד שגדל כאן(להבדיל מחן עזרא גם לא יצא ילד חרא אלא אחלה גבר), ובגיל 24 כבר הגשים מה שכל ילד שמתחיל לשחק כדורגל חולם עליו ורק מעטים מצליחים... שוב, כל הכבוד לך!

RE: קבוצת הנוער - פיליפצ'וק - 11-Oct-2014 11:18

(11-Oct-2014 7:20)אייל ס כתב:  משה לו לא הייתי יודע מי אתה,אחרי הסיישן הקודם שלך כדיקטטורה(ואז נאלצתי לברר),הייתי משוכנע שאתה לא משלנו,לקרוא אותך ולחשוב שיש לך יצר הרס עצמי,רצון להוכיח לכולם עד כמה מחלקת הנוער שלנו זה הדבר הרע עלי אדמות,תגיד..יש גם נקודות אור במחלקת הנוער של מכבי נתניה?

אז עכשיו אתה מצייר אותי כ"איש הרע".
אז לא ידידי אני לא אתן לך את התענוג הזה. אני מקצין את עצמי בדיוק כמו שאתה גונב פה דעת ומייפה לי פה את המחלקה ומציג תמונה ורודה במקום להודות באמת (מה כל כך קשה לך??????) שמדובר במחלקה בינונית מינוס שלא מצליחה להוציא מתוכה שחקנים שייקחו את המועדון למקומות קצת יותר גבוהים.
לכן מאמן הבוגרים נאלץ להסתמך על זרים ושכירי חרב, אותם שכירי חרב אגב שאח"כ אתה יוצא כאן נגדם על אפטתיות ועצלנות אבל מה לעשות שאין ברירה והמחלקה המופלאה הזו לא מייצרת למאמן הבוגרים אלטרנטיבה אחרת?!
מחלקת נוער תפקידה הוא אחד ויחיד!!! לספק שחקנים איכותיים למחלקה הבוגרת ובקטע הזה נכון להיום היא לא מספקת את הסחורה.
לכן גם אלי שגב חבר לטוברוק כי הרי אם היה למחלקה הזו תוצרת והיצע איכותי לאלי שגב לא היתה כל סיבה אמיתית לחבור לטוברוק.
איזה תוצרת מקומית יש היום בבוגרים שהקהל מזדהה איתו? הקהל מעדיף לראות את הסחורה הזו על הספסל., הוא שורק לה בוז.
אני בקיץ התווכחתי כאן עם אוהדים שהעדיפו להשאיל ולהשביח בוגרי מחלקות של קבוצות אחרות ולא ספרו בכלל את החומר המקומי, אז איך כל זה מתיישר עם מה שאתה מספר פה?
אתה מדבר על העתיד, אלוהים יודע מה יהיה בעתיד, אני חי את ההווה, והווה מבחינתי ולאור מבחן התוצאה הוא כישלון.

RE: קבוצת הנוער - עידן444 - 11-Oct-2014 11:52

בוא נסכם את תפיסת העולם שלך-
1. אנחנו מועדון בינוני, גם בהיבט הכלכלי וגם המקצועי.
2. מחלקת הנוער מייצרת רק שחקנים בינוניים מינוס.
3. כתוצאה מסעיף 2, אלך לשוק ההעברות, ובמקום להסתפק בבינוניות המקומית שעלותה נמוכה, אביא בינוניות מבחוץ שעולה לי הרבה יותר כסף.
4. אפילו אם הבינוניים האלה יכולים מידי פעם להתקדם ולמשוך תשומת לב של קבוצות עשירות ולהכניס כסף למועדון(ימפולסקי,בן הרוש,דגני), אני מעדיף להביא בינוניים מבחוץ.
5. אני אפילו מוכן להשביח שחקנים של קבוצות אחרות, במקום את שחקני הנוער שלי, העיקר שאראה ״איכות״.

תקן איפה טעיתי\לא דייקתי\העללתי?
תפיסת העולם של מועדון כמו מכבי נתניה אמורה להיות בדיוק הפוך מזה. איך מישהו כאן טען וצדק? במכבי נתניה אין מדיניות של שילוב צעירים בוגרי מחלקת הנוער. שחקנים צעירים משולבים רק כשאין ברירה וככה לא אמור להתנהל מועדון כדורגל ״בינוני מינוס״ שמשקיע רבות במחלקת הנוער שלו ומעוניין לפתח אותה. המדיניות והזילזול שלך היא הרסנית ותביא לחיסולה של מחלקת הנוער, ובכך גם לחיסולה של מכבי נתניה, שאין לה זכות קיום ללא מחלקת הנוער שלה אלא אם אתה יודע על איזה שיח או אוליגרך שעוד רגע רוכש את המועדון...

וכן, אתה בהחלט ״האיש הרע״ בנושא מחלקת הנוער.
העיקר שאחרי כל משחק של הבוגרים תקניט את כולם שהם חסרי סבלנות וקוטלים מהר מידי את סוללת שחקני הרכש המרשימה שהגיעה לכאן הקיץ... אליהם יש לך המון סבלנות... משחקנים בני 18-19 אתה מיד רוצה לראות ״כוכבים עליונים״ אחרת שיעופו מכאן הבינוניים האלה!!! חבל על הזמן שנבזבז עליהם. עדיף להשקיע בשחקנים בני 30+ כי פעם לפני הרבה שנים הם נתנו עונה טובה ומאז ניכשלו בכל מקום... זה באמת עדיף!!!

RE: קבוצת הנוער - פיליפצ'וק - 11-Oct-2014 12:02

סעיפים 1-2 נכונים לחלוטין מאז תחילת שנות ה- 90 ועד היום
סעיף 3 זאת התוצאה לצערי של סעיפים 1-2 כבר למעלה משני עשורים (כשאין בבית מחפשים בחוץ).
לגבי סעיף 4 טוב שיש פרייאר כמו יעקב שחר שנתן למועדון "חבילה" על עגלות כמו ימפולסקי ודגני, אבל זה לא משהו שאפשר לבנות עליו לאורך זמן.
סעיף 5 לא יודע מאיפה הפלצת את זה.
בשורה התחתונה אני ממש לא בעד חיסול מחלקת הנוער (לא יודע מאיפה אתה מביא את השטויות האלה) אני טוען רק שבמבחן התוצאה נכון להיום היא כושלת ולכן בין היתר הבעלים כיום של המועדון חבר לטוברוק.

RE: קבוצת הנוער - תומר חרוב - 11-Oct-2014 12:21

בקיצור כל האג'נדה היא כדי להצדיק את המהלך של שגב עם טוברוק.
צריך לדעת משהו לגבי שלושת המושאלים שיש לנו מטוברוק העונה.
השלושה מושאלים לעונה אחת והתקבלו דמי השאלה תמורתם, אם בכסף ואם בדרכים אחרות (דובר בהתחלה על ביגוד, אחר כך מנויים, זה לא ברור).
מה קורה איתם בשנה הבאה? לא ידוע, יכולים להיות פה או במקום אחר, תלוי.
מה יוצא למכבי נתניה מהעניין? שלושה שחקנים מושאלים, סה טו. יש איזה עניין לגבי אחוזים במקרה של מכירה אבל האחוזים ילכו לשגב, לא למכבי נתניה.

RE: קבוצת הנוער - עידן444 - 11-Oct-2014 12:27

לא אמרתי שאתה בעד זה. אמרתי שזו יכולה להיות התוצאה מהגישה שלך. מועדון שלא משלב את שחקני הנוער שלו בבוגרים, גם את הבולטים מביניהם יהפוך עד מהרה ללא רלוונטי עבור הורים שמתלבטים להיכן לשלוח את הילד שלהם. עדיף יהיה לסוע חצי שעה לפ״ת כי שם כן משלבים צעירים, או לבני יהודה כי שם כן משלבים צעירים, ובטח לטוברוק כי מסתבר שמשם הדרך לבוגרים של מכבי נתניה יותר קצרה...

קבוצת הנוער - טל.מ - 11-Oct-2014 12:48

(11-Oct-2014 12:21)תומר חרוב כתב:  בקיצור כל האג'נדה היא כדי להצדיק את המהלך של שגב עם טוברוק.
צריך לדעת משהו לגבי שלושת המושאלים שיש לנו מטוברוק העונה.
השלושה מושאלים לעונה אחת והתקבלו דמי השאלה תמורתם, אם בכסף ואם בדרכים אחרות (דובר בהתחלה על ביגוד, אחר כך מנויים, זה לא ברור).
מה קורה איתם בשנה הבאה? לא ידוע, יכולים להיות פה או במקום אחר, תלוי.
מה יוצא למכבי נתניה מהעניין? שלושה שחקנים מושאלים, סה טו. יש איזה עניין לגבי אחוזים במקרה של מכירה אבל האחוזים ילכו לשגב, לא למכבי נתניה.

תן לי להבין את המשפט האחרון שלך שוב ..?
במידה ויהיה ביקוש למישהו מהשלושה (לא שאני רואה איך אבל נניח) והם ימכרו - אחוזי המכירה יהיו שייכים לשגב ? לא למכבי נתניה ? אני לא חושב שזה בכלל חוקי אלא אם כן שגב ולא מכבי נתניה, קנה אחוזים מהכרטיס כאדם פרטי. ואם זה כן חוקי ואתה צודק - הנה אחד המניעים להסכם. בכל מקרה לאורך זמן לא ברור לי מה יוצא למכבי נתניה מזה.

RE: קבוצת הנוער - תומר חרוב - 11-Oct-2014 12:55

למכבי נתניה אין זכות על השחקנים האלו טל, לא זכות ולא כסף מכירה עתידית. שגב לא קנה חלק מכרטיסם אבל גם לא נתניה, הם מושאלים וזהו, לקבוצה אין אחוזים בכרטיס שלהם.
איזיקוביץ יקבל כסף מהמכירה שלהם ומה שיעשה איתו כבר לא קשור למכבי נתניה, אז הוא יעביר לשגב את החלק שלו.

RE: קבוצת הנוער - amir - 11-Oct-2014 13:02

(11-Oct-2014 12:55)תומר חרוב כתב:  למכבי נתניה אין זכות על השחקנים האלו טל, לא זכות ולא כסף מכירה עתידית. שגב לא קנה חלק מכרטיסם אבל גם לא נתניה, הם מושאלים וזהו, לקבוצה אין אחוזים בכרטיס שלהם.
איזיקוביץ יקבל כסף מהמכירה שלהם ומה שיעשה איתו כבר לא קשור למכבי נתניה, אז הוא יעביר לשגב את החלק שלו.
לא נכון היחידי שמושאל הוא דיא סבע שני האחרים שחקני מכבי נתניה.