מכבי נתניה
התנתקתי - גירסה להדפסה

+- מכבי נתניה (http://forum.fcmn.co.il)
+-- פורום: הפורום הרשמי של מועדון הכדורגל מכבי נתניה (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- פורום: מדברים כדורגל (/forumdisplay.php?fid=2)
+--- אשכול: התנתקתי (/showthread.php?tid=2988)

עמודים: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

התנתקתי - טל.מ - 26-May-2016 16:59

ולמה דווקא נתניה תהיה יעד מועדף בשכר נמוך ואפילו ביותר ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

התנתקתי - עידן444 - 26-May-2016 17:02

(26-May-2016 16:59)טל.מ כתב:  ולמה דווקא נתניה תהיה יעד מועדף בשכר נמוך ואפילו ביותר ?

כמובן שהיא לא.
אנחנו מסכנים, עלובים, קהל קטן, תת תנאים.
בהחלט עדיף ללכת לאימפריות כמו רמה״ש, מכבי הרצליה, והפועל נצרת עילית.

התנתקתי - אלון - 26-May-2016 17:15

סלובו מנסה להציל את הכבוד שלו. להערכתי מקרה סלובו מזכיר את מקרה גיא לוי. טביב חושב שהמאמנים יחתמו אצלו בכל תנאי בגלל שזו ביתר ירושלים. אחרי מקרה אצילי ואחרי כנראה רמזים כאלו ואחרים שסלובו מקבל, הוא כנראה לא מוכן לשתוק ומנסה להציל את כבודו.
אם סלובו לא יחתום בביתר, לא רואה כרגע קבוצות בליגת העל פנויות, לכן אם אכן ״איש עסקים״ יהיה מוכן לממן את שכרו ואם יתנו לו תקציב נורמלי ( לא בהכרח הגבוה בליגה), לא רואה סיבה למה שהוא לא יגיע לכאן. יחד עם זאת, כרגע לדעתי, הסיכוי הוא לא גבוה אבל קיים.

נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk

התנתקתי - עידן444 - 26-May-2016 17:24

(26-May-2016 17:15)אלון כתב:  סלובו מנסה להציל את הכבוד שלו. להערכתי מקרה סלובו מזכיר את מקרה גיא לוי. טביב חושב שהמאמנים יחתמו אצלו בכל תנאי בגלל שזו ביתר ירושלים. אחרי מקרה אצילי ואחרי כנראה רמזים כאלו ואחרים שסלובו מקבל, הוא כנראה לא מוכן לשתוק ומנסה להציל את כבודו.
אם סלובו לא יחתום בביתר, לא רואה כרגע קבוצות בליגת העל פנויות, לכן אם אכן ״איש עסקים״ יהיה מוכן לממן את שכרו ואם יתנו לו תקציב נורמלי ( לא בהכרח הגבוה בליגה), לא רואה סיבה למה שהוא לא יגיע לכאן. יחד עם זאת, כרגע לדעתי, הסיכוי הוא לא גבוה אבל קיים.

נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk

מה פתאום עדיף לחכות להצעה מקבוצה אחרת בלאומית או לבנות על זה שכקבוצה תפטר מאמן היא תעדיף אותו על פני רב״ש, גיא לוי, הוכנבוים, שלומי ג׳ורה, אייל לחמן, ראובן עטר, טל בנין, יוסי מזרחי, ועוד ועוד ועוד...

RE: התנתקתי - פיליפצ'וק - 26-May-2016 17:26

מילא אם היה מדובר בקבוצה שהולכת להתמודד על העליה כמו בקדנציה של יוסי מזרחי, אבל מדובר בקבוצה שהולכת להיאבק על ההישארות בליגה הלאומית.
נראה לי שקבוצות סטייל בית"ר ת"א הוא כבר מיצה.

התנתקתי - טל.מ - 26-May-2016 17:27

שמע אין לי מושג מה הוא יעשה אבל נראה לי תמוה ללכת אחורה עד שסוף סוף זכה להכרה. אם לכם זה נראה הגיוני - זכותכם. אני לא הייתי נוהג ככה אם הייתי דראפיץ

התנתקתי - עידן444 - 26-May-2016 17:31

(26-May-2016 17:26)פיליפצוק כתב:  מילא אם היה מדובר בקבוצה שהולכת להתמודד על העליה כמו בקדנציה של יוסי מזרחי, אבל מדובר בקבוצה שהולכת להיאבק על ההישארות בליגה הלאומית.
נראה לי שקבוצות סטייל בית"ר ת"א הוא כבר מיצה.

אתה יודע היום להצביע מי תאבק על העליה בלאומית?
אני לא. אולי לוד סוף סוף כי באמת לא רואה אף אחת שאפשר היום להגיד בודאות שתעלה.

אגב, יכול להיות שהוא מתנהל כפי שהוא מתנהל מול טביב כי יש לו הצעה אחרת מליגת העל. אם כן אין לו מה להסס.
כל הדיון כאן הוא אם לא.

התנתקתי - טל.מ - 26-May-2016 17:33

לא. אני רק יודע שאם לא יכול שינוי כלשהו במכבי נתניה - אנחנו לא נהיה שותפים לחגיגה.

התנתקתי - עידן444 - 26-May-2016 17:33

(26-May-2016 17:27)טל.מ כתב:  שמע אין לי מושג מה הוא יעשה אבל נראה לי תמוה ללכת אחורה עד שסוף סוף זכה להכרה. אם לכם זה נראה הגיוני - זכותכם. אני לא הייתי נוהג ככה אם הייתי דראפיץ

אולי גם אני. אבל לדעתי יש פה סיכון.
זו לא שאלה קלה לכן לא חושב שאפשר לדבר כאן בנחרצות.

(26-May-2016 17:33)טל.מ כתב:  לא. אני רק יודע שאם לא יכול שינוי כלשהו במכבי נתניה - אנחנו לא נהיה שותפים לחגיגה.

אני מניח שאתה צודק.

ה 9- מאוד מטרידים אותי.

RE: התנתקתי - משה.ד - 26-May-2016 18:08

טוב. לאחר שתפני קצת לקרא תגובות אז אלון כבר ענה לגבי השאלה למה דראפיץ. ממון שכר עי איש עסקים. אתגר. חזרתי הביתה. ועוד כל מיני מנטרות מעולם הכאילו כדורגל שלנו.