![]() |
הבדיחה על חשבוננו - גירסה להדפסה +- מכבי נתניה (http://forum.fcmn.co.il) +-- פורום: הפורום הרשמי של מועדון הכדורגל מכבי נתניה (/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: מדברים כדורגל (/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: הבדיחה על חשבוננו (/showthread.php?tid=489) |
הבדיחה על חשבוננו - זיו פלם - 17-Jan-2014 23:48 http://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=127&docID=161943&lang=he RE: הבדיחה על חשבוננו - פיליפצ'וק - 17-Jan-2014 23:52 האם החלטה נבעה כתוצאה מערעור של נצרת? אם כן, יצאנו מטומטמים ונאיביים שלא הגשנו גם כן ערעור. RE: הבדיחה על חשבוננו - JustNetanya - 17-Jan-2014 23:53 פשוט ביזיון, אם לא מבטלים גם לנו את המשחק ללא קהל צריך לסגור את הכדורגל הישראלי RE: הבדיחה על חשבוננו - amir - 18-Jan-2014 0:27 הבעיה שלנו היה על תנאי ולהם לא בכל מקרה היה שווה לערער. Sent from my GT-N7100 using Tapatalk RE: הבדיחה על חשבוננו - avidan18 - 18-Jan-2014 0:37 (17-Jan-2014 23:53)JustNetanya כתב: פשוט ביזיון, אם לא מבטלים גם לנו את המשחק ללא קהל צריך לסגור את הכדורגל הישראלי זוהי עוד חוליה במסגרת המלחמה של ההתאחדות ...באלימות , בפורענות , בגזענות, באי השיויון ובצדק ובגזענות בכדורגל ... קומבינה מושחתת - נכתב כבר לא אחת. אני רק תמה : היכן כל יפי הנפש הצדקנים שקוראים להתנהגות נאותה של הקהל בנתניה ? גם החלטה כזו , שמעניקה רוח גבית ! לזורקי אבנים - אנטי ציונים תקבלו באהבה וביראת כבוד ? צ ד ק צ ד ק ת ר ד ו ף !!! . מעניין מה כן יגרום , אם בכלל , לפתיחת חקירה יסודית של גורם שלטוני בלתי תלוי , באשר להתנהלות בית דין ההתאחדות במקרה הנ"ל ובאופן כללי . אם זה אכן אמיתי (כמו ש " שופטים מהמרים " באדום... אכן היה ו... לא ברור אם תם או נשלם ...) אזי באמת - אם זה לא היה עצוב , אכן יכל להיות מצחיק ... אין לי יותר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מילים . הבדיחה על חשבוננו - טל.מ - 18-Jan-2014 0:38 אם נתניה לא מערערת אנחנו יכולים להוסיף את המילה פראיירים לסמל .. RE: הבדיחה על חשבוננו - avidan18 - 18-Jan-2014 0:52 (18-Jan-2014 0:38)טל.מ כתב: אם נתניה לא מערערת אנחנו יכולים להוסיף את המילה פראיירים לסמל ..אני ממש מסכים איתך טל . כבר שמעתי גורמים בקבוצה ואוהדים שמעדיפים לעבור הלאה , רק שוכחים שאחרי שאתה מאכיל את ... ומגיש את הלחי השניה , הפעם הבאה -תגיע די מהר ואז כבר ידרשו את הלחי הרביעית . בקיצור , חובה לדעתי לא רק לשקול לערער אלא , כבר כתבתי לפני פרסום העונש: לשקול אפילו צו מניעה בבית משפט אזרחי , גם אם זה צעד חריג . ( עדיין לא קיבלתי עדיין שום התייחסות , לתכתובת מקיפה שהעברתי להנהלה בנושא בתחילת השבוע , כך שדי ברור לי לצערי, שההצעות שלי לא יישקלו בחיוב ) . RE: הבדיחה על חשבוננו - אלון - 18-Jan-2014 11:53 פשוט ביזיון! קראתי את הידיעה ונדהמתי,פשוט נותנים גב לחוליגנים.הכדורגל רקוב מהשורש ובנוי על קומבינות ואינטרסים,לכאורה....מקווה מאוד שההנהלה שלנו יעשו קצת רעש גם אם אני לא מאמין שזה יעזור.... RE: הבדיחה על חשבוננו - Shaul - 18-Jan-2014 13:07 אם ההנהלה לא מערערת מחר בבוקר על העונש, זה אומר דבר אחד , הנהלה של חובבנים, וסבלנו מספיק בעבר מהנהלה שכזאת. אם הקלו על נצרת גם עלינו יקלו, רק צריך לבקש..... הבדיחה על חשבוננו - Haziz23 - 18-Jan-2014 13:54 אם מערערים יכולים גם להחמיר. ואנ יודע שתגידו לעצמכם אבל למה שיחמירו אם להם הפחיתו. כל הסיפור הזה הזוי והכל יכול לקרות נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk |