ירון ישראל ב ONE אוסידון מקבל כל ההחלטות לבד - גירסה להדפסה +- מכבי נתניה (http://forum.fcmn.co.il) +-- פורום: הפורום הרשמי של מועדון הכדורגל מכבי נתניה (/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: מדברים כדורגל (/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: ירון ישראל ב ONE אוסידון מקבל כל ההחלטות לבד (/showthread.php?tid=2746) עמודים: 1 2 |
ירון ישראל ב ONE אוסידון מקבל כל ההחלטות לבד - זאב רווח - 17-Jan-2016 23:04 נו אמרתי לכם ? אוסידון הוא אסון שיילך הביתה הלואי וירון ישראל יקח את הקבוצה וימנה כמנכ"ל את אייל סגל ירון ישראל ב ONE אוסידון מקבל כל ההחלטות לבד - טל.מ - 17-Jan-2016 23:53 לא נעים לי לפוצץ לך את הבועה. לירון ישראל אין את האמצעים להיות בעלים. Sent from my iPhone using Tapatalk RE: ירון ישראל ב ONE אוסידון מקבל כל ההחלטות לבד - זאב רווח - 18-Jan-2016 0:25 אז מה הוא מדבר סתם ? ירון ישראל ב ONE אוסידון מקבל כל ההחלטות לבד - טל.מ - 18-Jan-2016 0:50 תשאל אותו Sent from my iPhone using Tapatalk RE: ירון ישראל ב ONE אוסידון מקבל כל ההחלטות לבד - פיליפצ'וק - 18-Jan-2016 13:13 (17-Jan-2016 23:53)טל.מ כתב: לא נעים לי לפוצץ לך את הבועה. לירון ישראל אין את האמצעים להיות בעלים. לא עושים מיליונים מהמבורגרים? RE: ירון ישראל ב ONE אוסידון מקבל כל ההחלטות לבד - טל.מ - 18-Jan-2016 14:49 מה זה מיליונים ... אם אתה מקדונלדס אז כן .. אם אתה BBB כנראה שלא RE: ירון ישראל ב ONE אוסידון מקבל כל ההחלטות לבד - זאב רווח - 18-Jan-2016 15:37 טל.מ קטן בדיבורים במקום לדבר על היכולות של ירון ישראל או דב לנד בוא נראה אותך תורם שקל למועדון ירון ישראל ב ONE אוסידון מקבל כל ההחלטות לבד - טל.מ - 18-Jan-2016 15:52 אתה מדבר ..? אני לא בא בטענות על מה שירון ישראל נותן. אני אומר שהוא לא יכול להחזיק מועדון. אני מוכן תרום שקל אחד פחות ממך . סגרנו ? Sent from my iPhone using Tapatalk RE: ירון ישראל ב ONE אוסידון מקבל כל ההחלטות לבד - זאב רווח - 18-Jan-2016 16:16 למה פחות קמצן !!! מה זה משנה כמה כסף הוא תורם ? הוא בא מאהבה ושם כסף תגיד תודה רבה ירון ישראל ב ONE אוסידון מקבל כל ההחלטות לבד - טל.מ - 18-Jan-2016 16:25 אני אומר לו ביום שאראה אותו. למסור לו דש ? Sent from my iPhone using Tapatalk |