06-Sep-2018, 18:54
איך יכול להיות שאנחנו כאלו גרועים בכל מה שקשור להחתמות שחקנים?
תראו אלקרנאווי חתם באשדוד עם אופציית קניה הוא היה בא כמו כפפה לעמדה שחסרה לנו.
דובב גבאי שחקן חופשי חתם בחדרה יכלו להביא אותו בזול במיוחד שהם רוצים לשחק 4-3-3 ובמצב כזה חסרים חלוצים וקיצוניים .
ממוגרבי הם יכולים לשכוח היו צריכים לעשות זאת בתחילת הקיץ שלא היה להם כסף והוא רצה לחזור.
גדיר שוחרר בחינם וכבר סיכם בסכנין .
וובה בראון שוחרר בחינם והלך לקריאת שמונה.
ראדי מחזיק את כל הקישור של סכנין ומנהיג על המגרש שוחרר בחינם וחתם בסכנין .
עכשיו אני לא מדבר על השחקנים שחתמו בקבוצות גדולות כל השמות שאמרתי חתמו בקבוצות שלא יותר עשירות מאיתנו ומספיק שהיו מחתימים שניים מתוך כל השמות הללו היינו נראים אחרת ונלחמים על פלייאוף עליון .
זה ההבדל של השנה ולכן אנחנו נלחם בקצב הזה על הירידה אין מה לעשות במיוחד שנפלנו ברכש שזה בכלל משגע אותי איך לא ראו לאן זה הולך במחנה האימונים ובגביע.
שבעזרת ה נחזור אחרי הפגרה עם כוחות מחודשים ועם רעל בעיניים נתניה אימפריה.
תראו אלקרנאווי חתם באשדוד עם אופציית קניה הוא היה בא כמו כפפה לעמדה שחסרה לנו.
דובב גבאי שחקן חופשי חתם בחדרה יכלו להביא אותו בזול במיוחד שהם רוצים לשחק 4-3-3 ובמצב כזה חסרים חלוצים וקיצוניים .
ממוגרבי הם יכולים לשכוח היו צריכים לעשות זאת בתחילת הקיץ שלא היה להם כסף והוא רצה לחזור.
גדיר שוחרר בחינם וכבר סיכם בסכנין .
וובה בראון שוחרר בחינם והלך לקריאת שמונה.
ראדי מחזיק את כל הקישור של סכנין ומנהיג על המגרש שוחרר בחינם וחתם בסכנין .
עכשיו אני לא מדבר על השחקנים שחתמו בקבוצות גדולות כל השמות שאמרתי חתמו בקבוצות שלא יותר עשירות מאיתנו ומספיק שהיו מחתימים שניים מתוך כל השמות הללו היינו נראים אחרת ונלחמים על פלייאוף עליון .
זה ההבדל של השנה ולכן אנחנו נלחם בקצב הזה על הירידה אין מה לעשות במיוחד שנפלנו ברכש שזה בכלל משגע אותי איך לא ראו לאן זה הולך במחנה האימונים ובגביע.
שבעזרת ה נחזור אחרי הפגרה עם כוחות מחודשים ועם רעל בעיניים נתניה אימפריה.